REŠENJA ZA

SOLARNE SISTEME

Obnovljivi izvori energije predstavljaju neiscrpan prirodan vid energije koja se nalazi svuda oko nas. Najveći izvor obnovljive energije je Sunce. Odgovarajućom tehnologijom može se iskoristiti ovaj besplatan, ekološki i večan izvor energije.

Budući da je tehnologija godinama napredovala, cena uvođenja solarnih sistema postala je prihvatljivija i dostupna. Korišćenjem ove energije možemo obezbediti dobijanje tople vode i struje iz obnovljivog izvora energije koji ne emituje štetne gasove, a drastično ćemo smanjiti račune za struju.

VIDEO: ŠTA JE SOLARNA ENERGIJA

PRIMENA SOLARNIH SISTEMA

Solarni sistemi razvojem tehnologije imaju praktičnu primenu na raznovrsnim objektima. Ugradnja solarnih panela u domaćinstvima i firmama u konstantnom je porastu. Solarni paneli pokazali su se odličnim i za manje objekte i vikendice u kojima se ne boravi tokom cele godine. Solarni sistemi nalaze primenu u poljoprivrednim gazdinstvima i kao izvor energije za navodnjavanje obradivih površina.

SMART CENTAR OBEZBEĐUJE SOLARNA REŠENJA ZA

 • Domaćinstva

 • Poljoprivredna gazdinstva

 • Industrijske sisteme

 • Parkirališta

 • Solarne elektrane

 • Autobuska stajališta

 • Nadstrešnice

 • Solarne rasvetne sisteme

SOLARNI SISTEMI PREMA VAŠIM POTREBAMA

POŠALJI UPIT

Solarni sistemi obezbeđuju pouzdano, nezavisno snabdevanje strujom i uštedu u potrošnji električne energije.

SMART CENTAR pruža savremena rešenja za proizvodnju energije i veću energetsku efikasnost.

Naš stručan tim zadužen je za optimalno planiranje i projektovanje raznih vrsta solarnih sistema i pomaže da razumete kakav sistem odgovara vašem objektu.

Kako bi se na najbolji način realizovala investicija u solarne sisteme SMART CENTAR obezbeđuje celokupnu uslugu “ključ u ruke“.

Osim predloga najboljeg rešenja za određeni objekat, klijentima je na raspolaganju isporuka opreme i implementacija solarnih sistema, a kasnije servis, održavanje i obezbeđivanje rezervnih komponenti sistema.

SOLARNA OPREMA

SMART CENTAR u ponudi ima solarnu opremu renomiranih proizvođača, koji imaju bogato iskustvo u oblasti obnovljivih izvora energije i savremenih solarnih tehnologija. Solarna oprema je dostupna za sve koji žele da koriste sunčevu energiju u svojim objektima, kao i za profesionalce koji se bave instaliranjem raznih vrsta solarnih sistema.

PONUDA OPREME

 • Solarni paneli

 • Solarni invertori

 • Solarni akumulatori

 • Punjači akumulatora

 • Regulatori punjenja

 • Solarna automatika

 • Noseća konstrukcija

 • Ostala oprema

INFORMATIVNA PONUDA NAŠIH PAKETA

Solarni OFF grid sistemi podrazumevaju sisteme koje funkcionišu nezavisno od električne mreže. Tokom dana, OFF grid sistem snabdeva objekat električnom energijom, I ujedno dopunjava baterije/akumulatore, energijom koja će se koristiti u toku noći, kada nema proizvodnje putem solarnih panela.
U našoj ponudi, nalazi se nekoliko paketa opreme, dok za svaki specifičan slučaj možete da nas kontaktirate, te da sistem dimenzionišemo prema Vašim potrebama.

U skladu sa novim zakonom o OIE za elektrane do 10,8kW, očekuje se pojednostavljena procedura oko dobijanja dozvola za priključenje ne EES, te. predaju proizvedenih viškova, direktno u distributivnu mrežu. To bi značilo da će fizička lica (građani) imati priliku da prizvedenu električnu energiju iz sopstvenog solarnog sistema koriste za svoje potrebe, a viškove energije da predaju u distributivnu mrežu i to uz zamenu potrošeni kWh za proizvedeni kWh, odnosno, moći će da naplate višak proizvedene električne energije.

Za pravna lica, pružamo uslugu izgradnje solarnih elektrana po principu “KLJUČ U RUKE”. Isporučujemo I ugrađujemo opremu renomiranih svetskih proizvođača, kao I solarne panele koji se nalaze na TIER1 listi.

Kompletnu ponudu naših paketa pogledajte ovde

Ovde

BRENDOVI

PANELI

INVERTORI

KONSTRUKCIJA

MONITORING

AKUMULATORI

OSTALA OPREMA

GALERIJA

NAŠI PROJEKTI

VIDI GALERIJU

POTREBNO VAM JE REŠENJE?

Pošaljite nam Vaš zahtev, a mi ćemo se potruditi da Vam odgovorimo u najkraćem roku.

VELIČINA OBJEKTA

do 100m2preko 100m2

NAMENA OBJEKTA

PoslovniStambeni

UPIŠI TAČAN ODGOVOR