REŠENJA ZA

ŠTEDLJIVU RASVETU

ZAŠTO JE VAŽNA DOBRA RASVETA?

LED rasveta je napravila revoluciju osvetljenja u biznis svetu. Zbog mnogobrojnih prednosti LED rasveta sve više preuzima vođstvo u odnosu na klasično, konvenciono osvetljenje.

Kompanija SMART CENTAR obezbeđuje savremena rešenja za štedljivu rasvetu, prodaju opreme, kao i kompletnu realizaciju integracije rasvete po principu „ključ u ruke“.

POGLEDAJ ASORTIMAN

PREDNOSTI LED RASVETE

OD ANALIZE DO RASVETE „KLJUČ U RUKE“

SMART CENTAR omogućava da pronađete sistem rasvete koji vam najviše odgovara, u skladu sa ciljevima i organizacijom vaše firme.

Stručan tim SMART CENTRA za nove objekte predlaže najbolje rešenje koje će doprineti efikasnijem poslovanju, sigurnosti u radu i uštedi energije.

Ukoliko u sadašnjem objektu želite da zamenite rasvetu, inženjeri SMART CENTRA analiziraju postojeće stanje i izrađuju tehno-ekonomsku analizu adaptacije osvetljenja. Klijent dobija predlog rešenja, proračun investicionih troškova i procenu kolika ušteda električne energije se može ostvariti u određenom vremenskom periodu.

Osim predloga idejnog rešenja, u SMART CENTRU vam je na raspolaganju profesionalna ekipa koja će predviđene sisteme osvetljenja implementirati brzo i pouzdano.

GALERIJA

NAŠI PROJEKTI

VIDI GALERIJU

POTREBNO VAM JE REŠENJE?

Pošaljite nam Vaš zahtev, a mi ćemo se potruditi da Vam odgovorimo u najkraćem roku.

VELIČINA OBJEKTA

do 50m2do 100m2preko 100m2

UPIŠI TAČAN ODGOVOR