O NAMA

KO SMO

Kompaniju SMART CENTAR čini profesionalan, stručan i odgovoran tim koji obezbeđuje kompletna rešenja u oblasti rasvete i solarnih sistema.

Znanje i dugogodišnje iskustvo sticano na raznovrsnim projektima koristimo kako bismo omogućili našim klijentima da postignu veću uspešnost u poslovanju.

ŠTA RADIMO

SMART CENTAR je predvodnik u razvoju rešenja za LED osvetljenja i štedljivu rasvetu visokog kvaliteta u industrijskim objektima, poslovnim prostorima, javnim institucijama, kao i za ulično osvetljenje.

Sa velikim uspehom SMART CENTAR je prisutan u oblasti solarne energije pružajući savremena rešenja za proizvodnju energije i veću energetsku efikasnost.

ZAŠTO SMART CENTAR

Za svakog klijenta kreiramo posebno rešenje, prema njegovim željama i potrebama, koje će doprineti efikasnijem radu i uštedi energije.

Uz razvoj i projektovanje rasvetnih i solarnih sistema, SMART CENTAR ima u ponudi opremu renomiranih proizvođača. Takođe, klijentima obezbeđujemo celokupnu uslugu “ključ u ruke” – od idejnog rešenja do implementacije opreme i obezbeđivanje rezervnih komponenti.

 KO SU NAŠI KLIJENTI

Naši klijenti su sve kompanije i javne institucije koje u svojim poslovnim prostorijama i na spoljnim površinama žele funkcionalne i ekološke sisteme osvetljenja, savremenog dizajna i visokog kvaliteta.

Naše usluge su na raspolaganju svim domaćinstvima, poljoprivrednim gazdinstvima, firmama, javim institucijama koje žele da uvode solarne sisteme koji će im obezbediti pouzdano, nezavisno snabdevanje strujom i uštedu u potrošnji električne energije.

GDE SE NALAZIMO

Telefon: +381 301 5931
Mobilni: +381 65 8786 003
Email: office@smartcentar.co.rs

Adresa: Dalmatinska 27, 21000 Novi Sad

PIŠITE NAM

GALERIJA

NAŠI PROJEKTI

VIDI GALERIJU