ASORTIMAN

RASVETA
SOLARNA OPREMA

LED RASVETA NAJVIŠEG KVALITETA

SMART CENTAR u okviru široke ponude ima unutrašnju i spoljnu LED rasvetu najvišeg kvaliteta. Prilikom opremanja bilo kog poslovnog prostora posebnu pažnju treba posvetiti izboru rasvete jer svetlost utiče na funkcionalnost u radu i ima dekorativnu ulogu. Važan činilac je ušteda energije koja se postiže izborom savremene štedljive rasvete.

Naša ponuda će odgovoriti na sve vaše zahteve i potrebe bilo da se radi o rasveti u kancelariji, proizvodnom pogonu, skladištu, maloprodajnom objektu, javnoj instituciji…

VIŠE O REŠENJIMA ZA ŠTEDLJIVU RASVETU

BRENDOVI

INDUSTRIJSKI OBJEKTI

Izuzetno je važno da osvetljenje u proizvodnom pogonu bude prilagođeno proizvodnom procesu. Na taj način postiže se bolja kontrola kvaliteta proizvoda, veća produktivnost i prijatniji ambijent za radnike.

LED industrijska rasveta je profesionalna rasveta koja je energetski efikasna i koja štedi energiju. Ova vrsta rasvete donosi uštedu u industrijskim objektima i do 80%, zavisno od postojećeg tipa osvetljenja.

SMART CENTAR u ponudi ima najkvalitetnije LED svetiljke za vrhunsko osvetljenje svih vrsta pogona, radionica, magacinskih prostora, garaža itd.

POSLOVNI OBJEKTI

Udobno i dobro osvetljeno radno mesto doprinosi pozitivnom radnom okruženju i može povećati fokus i produktivnost zaposlenih. Osim toga, kvalitetna rasveta omogućava uštedu energije, kao i bolju prezentaciju proizvoda u maloprodajnom objektu.

SMART CENTAR u ponudi ima savremenu LED rasvetu idealnu za opremanje poslovnih prostora raznih namena – kancelarija, supermarketa, butika, hotela, restorana itd.

OBJEKTI OD JAVNOG ZNAČAJA

LED rasveta ima veliku primenu u enterijeru i eksterijeru i koristi se u mnogim javnim ustanovama. Zbog svojih osnovnih svojstava, kao što su dugovečnost i ušteda električne energije, preporučuje se u medicinskim ustanovama, sportskim objektima, obrazovnim ustanovama i drugim javnim institucijama.

SMART CENTAR u okviru svog portfolija, osim unutrašnje rasvete za objekte od javnog značaja, ima i dekorativnu spoljnu rasvetu.

ULIČNA RASVETA

Sve je više gradova koji prelaze sa tradicionalne ulične rasvete na LED rasvetu. Odgovarajuća LED rasveta značajno će poboljšati vidljivost uz istovremeno smanjenje potrošnje energije. Ulična rasveta je neophodna i od velikog je značaja za sigurnost i bezbednosti ljudi.

U asortimanu SMART CENTRA posebna pažnja je usmerena na uličnu rasvetu. Led ulično osvetljenje je idealno za upotrebu na raznim mestima kao što su ulice, putevi, mostovi, parkovi, parkinzi itd

SOLARNA OPREMA

SMART CENTAR u ponudi ima solarnu opremu renomiranih proizvođača, koji imaju bogato iskustvo u oblasti obnovljivih izvora energije i savremenih solarnih tehnologija. Solarna oprema je dostupna za sve koji žele da koriste sunčevu energiju u svojim objektima, kao i za profesionalce koji se bave instaliranjem raznih vrsta solarnih sistema.

PONUDA OPREME

  • Solarni paneli

  • Solarni invertori

  • Solarni akumulatori

  • Punjači akumulatora

  • Regulatori punjenja

  • Solarna automatika

  • Noseća konstrukcija

  • Ostala oprema

VIŠE O SOLARNIM REŠENJIMA

BRENDOVI

PANELI

INVERTORI

KONSTRUKCIJA

MONITORING

AKUMULATORI

OSTALA OPREMA

GALERIJA

NAŠA OPREMA U OBJEKTIMA

VIDI GALERIJU